prepreke na nogostupu

FOTO Nezadovoljna čitateljica iz Marofa: 'Kako proći s kolicima ovuda, a da netko ne strada?

Objavljeno: 19.12.2017. 08:40

Zadnja izmjena: 19.12.2017. 08:41

Čitateljica iz Marofa svakoga se dana po četiri puta sreće s istim problemom - vozila parkirana na nogostupu ispred popularnog kafića jednostavno priječe normalni prolaz, pa ih se mora zaobići hodanjem po cesti.

A ravnom cestom jure automobili, tako da manevar nije nipošto siguran. Čitateljica je katkad s obje svoje djece, jednoipolgodišnjak je često u kolicima. Što je najgore, kafić ima osiguran parking, no nekim je mušterijama puno lakše parkirati se na nogostupu i time zadavati glavobolje pješacima.

'Umalo ih nije pokosio motor'

- S bivšim vlasnikom sam pokušala razgovarati no njegov oholi odgovor je bio da mu tjeram mušterije, jer sam naravno ne mogavši s kolicima proći nogostup, ušla u kafić i opomenula u vezi nepropisnog parkiranja. Takodjer njehov odgovor je bio kako to da sam se ja sad našla buniti kad je to tako već 10 godina. - izjavljuje ogorčena žena, koja kaže da je nebrojeno puta zvala policiju, ali da se ništa nije promijenilo. Ipak, ona ostaje odlučna u nakani da se nastavi boriti za sigurnost prolaza. 

- Jednom prilikom sam naišla dok su dvije djevojčice po kolniku zaobilazile parkirane aute na nogostupu, dok je iz suprotnog smjera naletio motor i falio je centimetar da ih ne "pokosi". Pitam se zaista naiskrenije, treba li se dogoditi tragedija da se poduzme nešto?! - pita se čitateljica, šaljući i nekoliko fotki s nezgodno parkiranim autima na nogostupuu. 

Komentari