NK Varaždin: U petak sudbonosna odluka o skidanju suspenzije

Objavljeno: 09.02.2012. 10:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

U petak je „Dan D“ za varaždinskog nogometnog prvoligaša. Tog će sudbonosnog dana Disciplinska komisija HNS-a odlučiti o skidanju suspenzije NK Varaždinu i označiti tako budućnost varaždinskog prvoligaša...

Varaždinci su suspendirani zbog odluka Arbitražnog suda u korist igrača koji imaju novčana potraživanja spram varaždinskog prvoligaša, a 90 posto dugovanja odnosi se na slučaj Milana Pavličića.

Pošto se ne može tražiti obnova postupka ili uložiti žalba, Varaždinci su sa slučajem Pavličić „otišli“ na KASA sud u Švicarskoj.

- U četvrtak Disciplinskoj komisiji HNS-a u Zagreb nosimo svu kompletnu dokumentaciju koju smo predali KASA sudu u Švicarskoj o slučaju Pavličić. Očekujemo da se nam uvaži činjenica da se pričeka do svibnja kada je rasprava na KASA sudu u našem slučaju- istaknuo je direktor NK Varaždina Zlatko Ivanković.

Ne skine li Disciplinska komisija suspenziju Varaždinci neće biti u zavidnoj poziciji.

- Govorim hipotetski. Prvo rješenje je platiti Pavličiću, drugo je ne odigrati tri utakmice i otići u najniži rang, a treće je stečaj s preustrojem- rekao je direktor varaždinskog prvoligaša.

Direktor Ivanković istaknuo je i da NK Varaždinu ne prijeti stečaj samo zbog suspenzije Disciplinske komisije, već i zbog lošeg poslovanja unazad pet godina.

- Po revizorskim izvješćima od 2007. pa do 2010. NK Varaždin je poslovao loše pa mu i zbog toga prijeti stečaj- rekao je direktor varaždinskog prvoligaša.

Sportski direktor Marijan Mrmić vjeruje da će se skinuti suspenzija, te da klub neće u stečaj.

- Nadam se da do stečaja neće doći. Cijela situacija deprimira, toliko smo toga dobrog prošli s ovim klubom, bila bi to katastrofa za regiju, a i šire- zaključio je sportski direktor NK Varaždina Marijan Mrmić.

Komentari