Varteksovci pozivaju sve navijače na otvorenje sezone u Tuhovec

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 21.03.2013. 15:26

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: YouTube

NK Varteks od idućeg vikenda kreće u borbu za 1. ŽNL, a prvu utakmicu "bumbari" imaju u Tuhovcu, protiv Poleta.

Iz varaždinskog kluba stiglo nam je priopćenje, koje prenosimo u cijelosti, a sve je začinjeno i atraktivnom VIDEO pozivnicom.

Klub velikog povijesnog imena NK Varteks u prvoj polovici 2013. godine ima priliku postaviti temelje povratka na stare staze slave. U proteklih godinu i pol navijači i simpatizeri NK Varteksa pokazali su svima u Hrvatskoj, Europi i svijetu da jedan nogometni klub mogu voditi oni koji ga vole, ljudi koji svoje osobne ciljeve svojevoljno stavljaju u drugi plan zbog višeg, kolektivnog cilja.

Nakon godinu i pol strpljivog učenja i građenja temelja, Varteksov vlak na kolosijeku je svog, za neke prvog, ali za prave ljubitelje varaždinskog nogometa i NK Varteksa tek novog uspjeha koji bi jednog dana mogao biti upamćen kao temelj povratka Varteksa na stare staze slave.

NK Varteks vozi prema 1. ŽNL i treba svoje navijače da budu nezaustavljiva lokomotiva koja će gaziti sve prepreke i bez zaustavljanja voziti prema tom cilju.

Udruga navijača White Stones zato poziva sve navijače, simpatizere, ljubitelje nogometa, lokalpatriote i sve ostale ljude otvorenog srca, da pomognu svom klubu u borbi za naslov. Varteksov vlak kreće prema prvoj ligi, a prva postaja je Tuhovec, 31. ožujka. Tamo će vaš Varteks odmjeriti snage s domaćim Poletom i uz huk s tribina krenuti prema svom cilju!

Komentari