Općini Vidovec doniran prvi pokazivač brzine "Vi vozite"

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 21.03.2013. 14:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: Ilustracija

U Vidovcu će u utorak, 26. ožujka u 12 sati, u blizini dječjeg vrtića "Škrinjica" u rad biti pušten pokazivač brzine, donacija Godyeara spomenutoj općini.

Pokazivač brzine bit će postavljen u blizini dječjeg vrtića „Škrinjica“ i osnovne škole „Vidovec“ kako bi se vozače potaknulo na pažljiviju i odgovorniju vožnju te kako bi se pridonijelo većoj sigurnosti svih sudionika u prometu, posebice najugroženijih skupina kao što su djeca. 

Osim pokazivača brzine, tvrtka Goodyear Dunlop Sava Tires općini će donirati i dvije stotine reflektirajućih zaštitnih prsluka namijenjenih boljoj vidljivosti djece na putu u školu i dječji vrtić.

Od ukupno sedamdeset općina prijavljenih na natječaj za donaciju pokazivača brzine „Vi vozite“, koji je u sklopu projekta „Goodyear ambasador sigurnosti“ raspisala tvrtka Goodyear Dunlop Sava Tires putem svoje podružnice tvrtke Sava trade Zagreb u partnerstvu s Ministarstvom unutarnjih poslova Republike Hrvatske, općina Vidovec jedna je od pet općina koja je zadovoljila kriterije i pobijedila na natječaju.

 

Komentari