NK VARAŽDIN - HNK RIJEKA

Optimizam vlada u redovima Varaždina uoči susreta s Rijekom

Objavljeno: 28.09.2019. 09:24

Zadnja izmjena: 28.09.2019. 09:24

Danas od 16,30 u Varaždinu se igra susret 10. kola Hrvatski telekom Prve lige između Varaždina i Rijeke.

Rijeka se nalazi u turbulentnom razdoblju u kojem je došlo i do promjene trenera, a novi trener Simon Rožman neće moći debitirati na klupi Rijeke. Naime, na posljednjoj utakmici u kojoj je vodio ekipu Domžala protiv Maribora bio je isključen pa je zaradio kaznu, jednu utakmicu zabrane vođenja utakmice. Varaždin pak opisuje kao organiziranu momčad koja se ne predaje s čvrstim blokom u obrani.

U varaždinskoj svlačionici je optimistična atmosfera, Nikola Tkalčić kaže da su protiv Dinama pokazali da mogu igrati i pobijediti svakoga u ligi. - Dižemo se kao ekipa i kao pojedinci. Naši navijači se mogu nadati pobjedi, najavio je današnji susret Tkalčić, član varaždinskog "obrambenog bloka". 

Borimir Perković je nakon Kup utakmice i pobjede nad Rudešom pripremio momčad za novu prvenstvenu utakmicu. - Novi trener uvijek donosi veću fokusiranost igrača, pogotovo onih koji nisu bili u prvom planu. Imamo neke spoznaje o njihovom mogućem sastavu i promjenama u igri pa ćemo biti spremni. Međutim, mi smo u naletu, dvije pobjede zaredom, odlična je atmosfera u ekipi i sigurno možemo odigrati još jednu dobru utakmicu. Sigurno ćemo ostaviti dobar dojam, pa ćemo vidjeti što će nam to donijeti u bodovnom smislu, najavio je Perković današnji susret s Rijekom.

   

Komentari