Na inicijativu nekoliko ivanečkih studenata koji su prepoznali nedostatak informativnih, kulturnih i zabavnih sadržaja za mlade u Ivancu, osnovan je Klub mladih Ivanec.

Njegov cilj jest poticanje mladih na aktivno sudjelovanje u zajednici te osmišljavanje i provođenje raznih sadržaja zanimljivih mladima kao što su radionice, kvizovi, koncerti, debate i slično, a klub je nedavno održao i prvi javni događaj – Pub quiz u ugostiteljskom objektu Gost&Ona.

- Sudjelovalo je 12 ekipa čiji su članovi bili raznih dobnih skupina – od srednjoškolaca do odraslih. To je ujedno bio prvi takav kviz održan u Ivancu. Ekipe su se okušale u pitanjima iz različitih kategorija – znanosti, kulture, sporta, glazbe i filma – javila je predsjednica KM-a Antonia Peček te najavila da će takvih događanja biti još.

O Klubu možete saznati više na njegovoj FB stranici Klub mladih Ivanec, Instagram stranici @kmivanec ili im pisati na mail [email protected]

Svi zainteresirani od 15 do 35 godina pozvani su da se učlane u klub te da svojim aktivnim sudjelovanjem doprinesu življem društvenom i kulturnom životu mladih, a time i svih ostalih žitelja našega grada.

Ključne riječi: Grad Ivanec, klub mladih, pub quiz,

Komentari

10.12.2018. 15:45h Zadnja izmjena: 10.12.2018. 15:48