Varaždinske Toplice

Foto - Gužva na otvorenju supermarketa Plodine u Varaždinskim Toplicama

Objavljeno: 12.07.2023. 18:14

Zadnja izmjena: 12.07.2023. 19:35

Maloprodajni lanac Plodine otvorio je danas u Varaždinskim Toplicama svoju 121. trgovinu u Hrvatskoj, a gradonačelnica Dragica Ratković istaknula je na otvorenju da za takvom trgovinom u gradu postoji velika potreba, objavili su iz Varaždinskih Toplica.

- Ovo je još jedan važan i veliki dan za nas. Imamo mnogo posjetitelja, što dokazuje da je ovo bila itekako potreba. Zahvaljujem investitorima koji su prepoznali našu lokaciju i shvatili koliko nam je ovakav supermarket potreban. Izgleda prekrasno i ponosni smo na to. Težimo biti perjanica kontinentalnog turizma, a ovo je dio tog plana - izjavila je Ratković.

Prigodom otvorenja, za kupce je organiziran besplatan roštilj i piće, osigurane su promotivne cijene tijekom cijelog dana, kolo sreće sa sigurnim dobitkom te vrijedne nagrade i odlični popusti, navodi se u priopćenju. 

- Ovaj projekt će pridonijeti cilju da Varaždinske Toplice postanu perjanica kontinentalnog turizma u Hrvatskoj. Nadamo se da će ova trgovina pomoći Varaždinskim Toplicama da brzo dostignu taj cilj - izjavio je Luka Ćurković, član Uprave Plodina.

Nova trgovina Plodina u Varaždinskim Toplicama zapošljava 40 radnika, zaključuje se u priopćenju iz tog grada.

Komentari