3. HNL SJEVER

Podravina i Varteks domaćini u 2. kolu 3. HNL Sjever

Objavljeno: 30.08.2019. 15:29

Zadnja izmjena: 31.08.2019. 09:17

U 2. kolu 3. HNL Sjever Podravina i Varteks su domaćini i prilika je to da se pokažu pred svojim navijačima. 

Nakon odlično odigranog prvog kola u kojem su nogometaši Varteksa pobijedili Graničar u gostima s rezultatom 3:1, vrijeme je za prvu domaću utakmicu. Trener Želimir Orehovec itekako je zadovoljan prikazanim u Đurđevcu.

- Prvo kolo uvijek donosi neku neizvjesnost, pogotovo protiv ekipe protiv koje nikad nismo igrali. Ostali smo bez Nježića i Sabolića, ali vjerovali smo da možemo napraviti dobar rezultat. Kontrolirali smo igru, malo i popustili nakon 3:0, ali na kraju zasluženo dobili. Moram pohvaliti i White Stonesekoji su došli u velikom broju – rekao je Orehovec.

Proučena je igra i mogućnosti kojima raspolaže momčad koja dolazi u subotu na SC Sloboda.

- Oni su ratnička ekipa koja ima dvije igre za gostujuće i domaće utakmice. Već dugo, dugo godina igraju treću ligu i sada imaju ambicije za prvo mjesto, odnosno žele osvojiti ligu, istaknuo je Varteksov trener te dodao da s takvim ambicijama dolaze i u Varaždin. - Ali, puno toga će se pitati i nas. Ako odigramo kako znamo i možemo, uz dodatnu agresiju i podršku navijača, spremni smo za jako dobru utakmicu koju možemo odigrati i na kraju dobiti – zaključio je Orehovec i pozvao navijače u subotu od 17 sati da daju podršku igračima na SC Sloboda.

Raspored 2. kola 3. HNL Sjever

Subota, 31. kolovoza s početkom u 17,00 sati

  • Ludbreg: Podravina - Tehničar
  • Virje: Podravac - Virovitica
  • Bjelovar: Bjelovar - Papuk
  • Sveti Martin na Muri: Polet (SMnM) - Rudar
  • Varaždin: Varteks - Mladost Ždralovi
  • Križevci: Radnik Križevci - Graničar Đ.

Komentari