'na krilima ljubavi'

Poezija Ružice Kišur-Črlenec je obilježila Dan zaljubljenih u Novom Marofu

Objavljeno: 15.02.2017. 20:33

Zadnja izmjena: 15.02.2017. 20:36

Jučerašnje Valentinovo je u novomarofskom Kulturnom centru Ivan Rabuzin, zahvaljujući pjesnikinji iz Brezničkog Huma, Ružici Kišur Črlenec, okupilo mnoštvo zaljubljenika u pjesništvo, glazbu i kulturu.

Uz stihove iz posljednje zbirke pjesama koje je nadahnuto govorila autorica, u programu su nastupili glazbenici Karla i Korina Hegedić, Andrija Šafran, Tomislav Priher i Petar Ričko, potom Dubravka Baneković kao grofica Lujza, grupa entuzijasta predvođenih Tiborom Martanom, orkestar Limene glazbe Sveti Martin iz Brezničkog Huma, zbor mladih Beata iz Budinšćine i dramska skupina novomarofske knjižnice "Vriskice" pod vodstvom Lidije Zečević.

Uoči početka programa nazvanog 'Na krilima ljubavi', gradonačelnik Siniša Jenkač je pohvalio odličnu suradnju Novog Marofa i Brezničkog Huma,  posebice naglasivši suradnju u kulturi, dok je u ime nakladnika zbirke, općine Breznički Hum, govorio načelnik Zoran Hegedić.  

Urednik zbirke "Otprti obluk", Robert Ivančan se osvrnuo na zbirku naglasivši kako je riječ o vrlo suptilnoj uglavnom ljubavnoj poeziji koja duboko zadire u ljudske osjećaje. 

Komentari