za svjetskog prvaka

Poseban prijem za Alena Remara u sportskoj dvorani u Graberju i u srednjoj školi koju pohađa

Objavljeno: 05.10.2016. 17:16

Zadnja izmjena: 05.10.2016. 17:25

Već smo pisali o dočeku, kojeg su za Alena Remara, 17-godišnjeg člana „Varaždinskog streličarskog kluba“ i člana reprezentacije Hrvatske, a sad i svjetskog juniorskog prvaka, organizirali u Vidovcu. Također, Alena su primili i u sportskoj dvorani u Graberju, a poseban prijem organizirala je i Srednja škola Arboretum Opeka.

Alen je na svjetskom prvenstvu u disciplini Field u irskom Dublinu osvojio zlatnu medalju i postao svjetski juniorski prvak. Na prigodnoj svečanosti u varaždinskoj sportskoj dvorani u Graberju na velikom uspjehu mladom su streličaru u utorak čestitali predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, Alen Runac i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Varaždina, Danijela Vusić.

– Sportašima treba puno više, pogotovo vrhunskima, a mi ćemo se i dalje truditi pomagati i Alena i druge naše vrhunske sportaše – rekao je Runac koji je svjetskom juniorskom prvaku uručio poklon sa znakom Olimpijskih igara u Tokiju 2020. gdje svi očekuju i mladog varaždinskog streličara.

Doček i u školi

– Očekivanja su bila da uđem među prvih osam. Ušao sam kao peti u raspucavanja, a izašao na kraju kao prvi. Konkurenti su jako dobri - rekao je svjetski juniorski prvak.

Danas je u prostorijama Srednje škole „Arboretum Opeka“ također upriličen prijem za Alena koji je učenik 3 K, 

Ravnateljica škole  u svom je govoru iskazala veliku sreću i zadovoljstvo osvojenim zlatom , zaželjela je Alenu ostvarenje velike želje – sudjelovanje na slijedećim olimpijskim igrama u Tokiu te mu predala knjigu kao poklon za ostvarene rezultate.

Načelnik Općine Marijan Kostanjevac koji je također bio prisutan, čestitao je Alenu na postignutom uspjehu zaželjevši mu još puno natjecanja i medalja naglasivši kako je njegova zlatna medalja još veći uspjeh upravo iz razloga što streličarstvo danas nažalost nije u top kategoriji sportova.

Komentari