Prijatelji Igor Prahić i Gordan Golik danas na suprotnim stranama

Objavljeno: 21.03.2012. 12:32

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

U današnjem susretu Varaždina i Zadra, na suprotnim stranama bit će dobri prijatelji. Riječ je o Igoru Prahiću u redovima Zadra te Gordanu Goliku u varaždinskom dresu. No, bez obzira na prijateljstvo popuštanja ni na jednoj strani neće biti...

Igor Prahić i Gordan Golik zajedno su u seniorskoj momčadi Varteksa igrali dvije sezone te postali dobri prijatelji.

Golik je 2008. otišao u poljski Lech Poznan, dok je Prahić dvije godine kasnije također preselio u inozemstvo, točnije u redove francuskog Sedana. Nakon inozemnih avantura obojica su se vratila u Hrvatsku. Prahić je otišao u Istru, dok se Golik vratio u matični klub.

Nakon što se Prahić i nije baš naigrao u Istri, odlučio je promijenti destinaciju, otišavši u Zadar, današnjeg protivnika varaždinskog prvoligaša.

- Već sam navikao da igram protiv svog matičnog kluba. Srce je uvijek na strani Varteksa i jako me žalosti cijela situacija vezana uz moj klub, no ja sam profesionalac te želim stići do pobjede- rekao je Prahić.

Da Zadrani ne dođu do pobjede neće opet dati Prahićev dobar prijatelj Gordan Golik.

- Praha i ja samo proveli najljepše trenutke u Varteksu te ostali dobri prijatelji, no na terenu prijatelji ne postoje već se samo bodovi- rekao je Golik.

Goliku će u pobjede pomoći također Prahićevi prijatelji Jagačić i Conjar, a tko će se naći na pobjedničkoj strani saznat ćemo danas nakon 17 sati, kada počinje susret na Stanovima.

Komentari