Vidovec BIOS - Crvena Zvezda u Vidovcu 27.08.!

Objavljeno: 28.07.2011. 09:51

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: arhiva.evarazdin.hr

Rukometaši Vidovec BIOS-a počinju s pripremema u ponedjeljak, a jedan od ključnih ispita bit će i pripremna utakmica protiv Crvene Zvezde, koja će se igrati 27.08. u Vidovcu...

Zvonimir Melnjak idući tjedan započet će se pripremema u Vidovec BIOS-u, koji će igrati u 1. HRL, a prvo kolo, odmah im donosi bivšeg „premijerligaša“, gostovanje kod Moslavine u Kutini. Pripreme će započeti i prinove u klubu, Zoran Jeftić i Alen Melnjak, a vidjet ćemo hoće li možda i još koje pojačanje biti na treningu u pondedjeljak.

Plan priprema je vrlo ambiciozan, kao i rezultatske ambicije, jer Vidovčani žele pokušati već u prvoj sezoni stići i do Premier lige. Tijekom priprema, imat će RK Vidovec BIOS i tjedan dana boravka u Velikoj, od 16. do 22. kolovoza, gdje postoje odlični uvjeti za treniranje i opuštanje.

Lista protivnika u pripremama još uvijek nije do kraja poznata, ali nakon pregovora, sada je potvrđeno da će Vidovec posjetiti bivši višestruki prvak Srbije, Crvena Zvezda! Susret protiv Zvezde igrat će se 27.08. u 20 sati, a ne sumnjam da će dvorana u Vidovcu ponovno biti puna „kao šibica“. Bit će to ujedno i odlična provjera što se i kako treniralo u pripremama.

Radi se o slavnom imenu, klubu koji je čak sedam puta u „novijoj“ povijesti osvajao naslova prvaka Srbije, a dva naslova bilježe i u „bivšoj“ državi. Prije prošle sezone su pomladili ekipu, a gledali smo ih u prosincu 2010. Godine i na turniru u Varaždinu. Trener Zvezde je poznati rukometaš Igor Butulija, dok je sportski direktor još jedna legenda Nenad Peruničić. Zvezda je lani prvenstvo u Srbiji završila na drugom mjestu iza Partizana.



Komentari