Sportske igre umirovljenika: Cestičani dominirali u streljaštvu, Varaždinci u šahu, a Kneginčani u pikadu

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 11.09.2015. 18:11

Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:18

Foto: Franjo Talan

Pod pokroviteljstvom općine Cestica održane su već tradicionalne sportske igre umirovljenika na kojima je ove godine nastupilo 13  ekipa. Uz domaćine tu su bili i predstavnici umirovljeničkih udruga iz Gornjeg Kneginca, Varaždina i Vinice, te sportaši iz Ormoža i Zavrča...
        
U pikadu najbolje su bile natjecateljice iz Gornjeg Kneginca koje su s dvije ekipe osvojile prvo i treće mjesto, a na drugo se plasirala ekipa iz općine Cestica. U šahu, premoćnu su prvo mjesto osvojili natjecatelji iz Varaždina, a potom se plasirao Zavrč i domaćini. U gađanju zračnom puškom najbolje rezultate ostvarila je Cestica, drugo mjesto osvojio je Zavrč, a strijelcima iz općine Vinica pripalo je treće mjesto.

 Samo natjecanje održavalo se na dvije lokacije. Natjecanje u gađanju zračnom puškom bilo je na streljani umirovljeničke udruge, a u umirovljeničkim prostorijama održano je i natjecanje u pikadu.

U prizemlju zgrade DVD-a Gornje Vratno održano je natjecanje u šahu, a po okončanju natjecanja u istoj dvorani upriličena je podjela pehara i zahvalnica.

Čestitke domaćinu na organizaciji i sportašima na postignutim rezultatima uputio je načelnik Mirko Korotaj, a zahvalu Općini Cestica na pokroviteljstvu natjecanja izrekao je predsjednik Udruge umirovljenik Milan Borak.

Pehare i zahvalnice natjecateljskim ekipama u pikadu uručio je zamjenik načelnika Žarko Rodeš, a predsjednik Vijeća Tomislav Lazar pehare je uručio voditeljima streljačkih ekipa.

Komentari