NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Sutra prijateljska protiv Intera, a od subote kreće borba za ostanak u HT Prvoj ligi

Objavljeno: 18.01.2021. 17:14

Zadnja izmjena: 18.01.2021. 17:29

Utakmicom protiv Hrvatskog Dragovoljca, nogometaši Varaždina zaključili su pripremni proces te je ovaj tjedan na rasporedu redovna priprema za prvu slijedeću utakmicu u nastavku HT Prve lige protiv HNK Rijeka, a koja je na rasporedu u subotu 23. siječnja s početkom u 15,00 sati. Podsjetimo, zbog trenutnih epidemioloških mjera na snazi je i dalje zabrana prisustva gledatelja.

Nogometaši Varaždina odigrat će još jedan pripremni susret i to protiv drugoligaša Intera iz Zaprešića u utorak, 19. siječnja s početkom u 13:00 sati na gradskom stadionu u Varaždinu gdje će se trener Zoran Kastel odlučiti za “roster” koji će nastaviti sezonu.

Pred ekipom Varaždina je zahtjecan cilj ostanka u HT Prvoj ligi. Varaždin je trenutno na pretposljednjem mjestu s 12 osvojenih bodova u 16 utakmica.

Dolasci

Od dolazaka u Varaždin, pojačanja su vezni igrač Igor Postonjski koji je u Varaždin stigao iz trećeligaša Zagorca iz Krapine, a tijekom karijere igrao je u Interu iz Zaprešića i Gorici. Za nekoliko dana očekuje se i povratak obrambenog igrač Juraj Maks Ćelić, koji je nakon Gorice bio u Ukrajili u momčadi Lviv a sada je slobodan igrač, a trebao bi biti na dispoziciji treneru Kastelu za nastavak prvenstva. Nikola Tkalčić potpisao je produženje ugovora do kraja aktualne sezone. Dolaskom novog trenera, dva igrača Varaždina koja do sada nisu konkurirala za nastupe – Dejan Glavica i Dominik Glavina vraćeni su u konkurenciju za nastupe.

Odlasci

Što se odlazaka tiče, Domagoj Drožđek kao posuđeni igrač vratio se u Lokomotivu odkuda bi trebao ostvariti inozemni angažman, a u planu je i Južna Koreja. Dva igrača s posudbe iz HNK Hajduka Ivan Delić i Dino Skorup vratili su se u Split, dok su također Stefan Milić te Damjan Daničić vraćeni s posudbe u svoj matični klub GNK Dinamo. Klub je sporazumno raskinuo ugovore sa sa Mijom Šabićem, Dominikom Perkovićem te Dinkom Gavranovićem.

Svim igračima koji su otišli iz Varaždina iz NK Varaždin se zahvalju na njihovim igrama te im žele puno sreće u nastavku njihove nogometne karijere.

Komentari