kc ''IVAN RABUZIN''

Svečana podjela završnih svjedodžbi maturantima Srednje škole Novi Marof

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 06.07.2017. 13:30

Zadnja izmjena: 06.07.2017. 13:43

U Kulturnome centru „Ivan Rabuzin“ 3. srpnja, održana je svečana podjela završnih svjedodžbi maturantima Srednje škole Novi Marof. Učenici 4.G, 4.E i 3.P razreda primili su svoje svjedodžbe i potvrde o uspješno položenim završnim radovima.

Svečanost su uveličali ravnateljica Srednje škole Novi Marof, Jasminka Behin i gradonačelnik grada Novog Marofa, Siniša Jenkač, koji su najuspješnijim učenicima i njihovim mentorima uručili nagrade i zahvalnice za postignute rezultate na  županijskim i državnim natjecanjima.Ravnateljica se u svom govoru osvrnula na protekle četiri godine djelovanja škole i postignute uspjehe, koji su rezultat rada  učenika, nastavnika, stručne službe škole i roditelja.

Gradonačelnik je obećao da će učiniti sve što može poboljšati i unaprijediti materijalne uvjete rada u Srednjoj školi Novi Marof.

Emotivan je govor održala i prva najmaturantica Srednje škole Novi Marof, Deborah Bosilj. Naglasila je kako je ova škola bila pravi odabir za nju te da joj je bila čast biti dijelom ove male zajednice koja mnogo pruža i daje svojim učenicima. Zbog toga bi je preporučila i osmašima koji upravo sada donose odluku o upisu u srednju školu.

Komentari