NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Trener Varaždinaca Borimir Perković najavio je još jednu "tešku i zahtjevnu utakmicu"

Objavljeno: 08.08.2019. 10:28

Zadnja izmjena: 08.08.2019. 10:31

Uoči 4. kola 1. HNL u NK Varaždin i dalje su optimisti i vjeruju u osvajanje prvih prvoligaških bodova, iako vrlo respektiraju ekipu Intera.

Subotnji susret u Zaprešiću, trener Varaždinaca Borimir Perković ponovo je najavio kao "tešku i zahtjevnu utakmicu".

- Inter je klub i ekipa koju treba respektirati. Imaju niz kvalitetnih igrača i dugo su zajedno te imaju puno prvoligaškog iskustva, naglasio je Perković. - Radna atmosfera u ekipi je za svaku pohvalu, a svi koji treniraju do utakmice će biti na višem nivou od onog u Puli u utakmici s Istrom, dodao je Perković.

Nakon jučerašnjeg pristupanja Tkalčića i Štefulja, pojačana je konkurencija na bočnim pozicijama a iz kluba najavljuju da će biti još pojačanja do kraja mjeseca.

- Štefulj je već registriran i ima pravo igrati te putuje u Zaprešić, rekao je Perković dok je procedura registracije kod Tkalčića nešto dulja i on će biti spreman tek za sljedeći susret. 

Sigurno je da u subotu neće igrati Brlečić, koji je ozlijedio aduktor i najvjerojatnije će izbivati s  treninga najmanje dva tjedna, zatim nezaliječeni Roca te Jozinović za kojeg još nisu stigli papiri. 

Komentari