grad ivanec

U Ivancu počinju besplatne edukacije za privatne iznajmljivače u turizmu

Objavljeno: 24.04.2022. 09:23

Zadnja izmjena: 24.04.2022. 09:23

Foto: Grad Ivanec (Evina kuća, Lančić)

Sukladno najavama, Poslovna zona Ivanec uz potporu Grada Ivanca i  gradske Turističke zajednice, nastavlja s održavanjem specijalističkih seminara koji su prvenstveno namijenjeni privatnim turističkim iznajmljivačima.

Novi specijalistički seminar održat će se 28. travnja i 2. svibnja 2022. godine, a predviđena su dva modula. Tema seminara je Marketing i vještine u turizmu. Prvi modul održat će se u četvrtak, 28. travnja, u 18: sati, a tema modula je "Kako biti uspješan iznajmljivač i ići u korak s novim trendovima u turizmu". Radionicu će održati iznajmljivačica Nikolina Novinić, ujedno i vlasnica obrta za savjetovanje i edukaciju Destinova.

U ponedjeljak, 2. svibnja, ciklus edukacija se nastavlja u online formatu. Ivanečka IKT tvrtka X-media s kojom Poslovna zona Ivanec ima dugogodišnju suradnju održat će webinar na temu "Digitalni marketing u turizmu - kako i koje digitalne alate koristiti da bi uspješno reklamirali svoj turistički objekt". Webinar počinje u 18 sati, a predavanje će održati direktor tvrtke Damir Kapustić.

Edukacije su besplatne

Podsjetimo, Poslovna zona Ivanec d.o.o. s prvim ciklusom specijalističkih edukacija krenula je u listopadu 2021. godine, a takva vrsta podrške dio je turističkih potpora Grada Ivanca usmjerenih na razvoj turizma na ivanečkom gradskom području. Sve edukacije sufinancira Grad Ivanec pa su one za sudionike besplatne.

Svi zainteresirani na edukacije se mogu prijaviti do utorka, 26. travnja do 12 sati. Prijave se primaju na e-mail: [email protected] ili na broj telefona 042 645 482.

Komentari