Grad Lepoglava

Uspješno zaključen projekt 'Zaželi III', Škvarić najavio njegov nastavak

Objavljeno: 18.08.2023. 19:26

Zadnja izmjena: 18.08.2023. 19:33

Zahvaljujući projektu Grada Lepoglave „Zaželi III” deset je žena iz skupine teže zapošljivih zaposleno na poslovima pružanja pomoći i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju na gradskom području, izvijestili su danas iz Grada Lepoglave. 

Tijekom šest mjeseci trajanja projekta one su brinule o 63 korisnika obavljajući poslove koji oni sami nisu u stanju obaviti, a utječu na kvalitetu njihova života. Projekt je vrijedan 538.000 kuna i u cijelosti je financiran sredstvima EU iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali  2014.- 2020.

- Grad Lepoglava brine o građanima u potrebi kojima smo zahvaljujući ovom projektu povećali kvalitetu života. Pored toga, omogućili smo zapošljavanje 10 žena koje su teško nalazile posao, a koje su kroz rad u okviru ovog projekta pokazale koliko su vrijedne. Svi zajedno učinili smo Grad Lepoglavu 
boljom sredinom - istaknuo je gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić. Najavio je da će Grad nastaviti s tim projektom kad se otvori novi natječaj.
 

Komentari