IZBORNIK ŽELJKO KRAJAN

Varaždin grad uspješnih izbornika hrvatskih reprezentacija!

Objavljeno: 25.11.2018. 17:02

Zadnja izmjena: 26.11.2018. 12:09

Varaždinac Željko Krajan, izbornik hrvatske teniske reprezentacije u Davis Cupu stigao je do vrha i osvojio posljednji Davis Cup s odličnom ekipom u kojoj su Čilić, Čorić, Dodig, Pavić i mnogi drugi.

Nakon današnje pobjede Čilića i osvajanja Davis Cupa Krajan je ostao miran i staložen i u prvim izjavama nakon pobjede. Za HRT je izjavio kako nije bio previše brinuo zbog današnjeg meča. - Znao sam da imam Bornu na 2:2, a njega nitko ne može pobijediti, odgovorio je Krajan.

Isto tako treba podsjetiti da je na ovom putu do trona Varaždin bio grad domaćin, ovog proljeća, četvrtfinalu Davis Cupa protiv Kazakhstana. 

Samozatajni Varaždinac kao da podsjeća na Zlatka Dalića koji je ove godine stigao do samog kraja na Svjetskom nogometom prvenstvu. Osim njih dvojce treba podsjetiti da Varaždin ima i izbornika hrvatske karate reprezentacije Esada Garibovića koja također osvaja svjetska priznanja, a tu je i Alen Runac koji je izbornik hrvatske hrvačke reprezentacije. Varaždin se iz dana u dan potvrđuje kao veliki sportski grad.

 

Komentari