KOMENTARI UTAKMICE ŠIBENIK - VARAŽDIN

Varaždin se s punim plijenom vraća iz Šibenika - "Jedan fenomenalan potez odlučio je utakmicu"

Objavljeno: 23.08.2020. 09:03

Zadnja izmjena: 23.08.2020. 09:15

Varaždin se iz Šibenika vraća sa sva tri boda, što je vrlo važno u ovom dijelu prvenstva. Šibenik se pokazao, prema očekivanjima, kao vrlo tvrda momčad i čak su u prvom dijelu susreta imali svoje prigode. Varaždincima je pripao drugi dio susreta, a jedini gol na utakmici postigao je rutiner Benko u 88. minuti neposredno nakon što je ušao u teren.

Trener Varaždina Samir Toplak na kraju je zadovoljan učinjenim, iako upozorava na propuste u prvom dijelu susreta. 

- Prvo poluvrijeme smo prespavali, izjavio je trener Varaždina Samir Toplak odmah nakon susreta. - Šibenik je bio agreicniji i puno su duela dobivali i ničijih lopti. Imali su dvije, tri situacije u kojima su nas mogli kazniti. Imali smo i mi jednu priliku, ali to nije sveukupno bilo dobro. Morali smo reagirati na poluvremenu na jedan viši nivo - što smo i napravili. Uveli smo jednog življeg i agresivnijeg igraća Kolarića i onda smo drugo poluvrijeme dominirali. Bili smo bolja momčad i na kraju nam se to i isplatilo i nagradilo, dodao je Toplak.

Trener Šibenika Krunoslav Rendulić bio je drugačijeg raspoloženja nakon susreta. Uvjheren je da je njegiva ekipa na poluvremenu trebala već voditi s dva gola razlike.

- Nismo zabili i drugo poluvrijeme je išlo u "nulu", a na kraju jedan fenomenalan potez je odlučio utakmicu, zaključio je Rendulić.

Komentari