KOŠARKA

Varaždinski košarkaški trener Dražen Cesar dobio priznaje za rad s mladima

Objavljeno: 28.08.2020. 19:06

Zadnja izmjena: 28.08.2020. 19:15

Varaždinski košarkaški trener Dražen Cesar i ove je godine sudjelovao u Košarkaškom kampu u Rabu. Po prvi puta odrađen je pod posebnim okolnostima, a nikad bolji, nikad više djece i nikad veći interes roditelja.

Iako to nije tako izgledalo prije početka Kampa, postojao je sgtrah roditelja od slanja djece ali ipak je prevladala dobra organizacija i poštivanje svih epidemioloških mjera.

- Po prvi puta je kamp održan na Europskom otoku sporta, budući da je Rab 2019. godine dobio taj naziv. Odrađeno je 17 sati treninga, učinjeno više od 58.740 koraka i savladano 2.520 stepenica, od odmarališta do dvorane. Bilo djece iz Koprivnice, Đelekovca, Drnja, Legrada, Zadra, Zagreba i naravno domaćih Rabljana, kaže Cesar.

Zadovoljstvo djece i roditelja radom u Kampu bilo je obostrano, te su tako roditelji djece s Raba izrazili želju da svaka dva mjeseca Dražen Cesar dođem tamo i održi pokazne treninge, kako bi se podigla kvaliteta rapske košarke na višu razinu.

- To mi je, moram priznati mi je izuzetna čast, rekao Cesar. - Potrudio sa mse da svi treninzi budu na vrhunskom nivou, prilagođeni djeci koju sa mtrenirao. Na kraju se to pokazalo kao pun pogodak. Hvala djeci, roditeljima, domaćim trenerima KK Rab, organizatoru ŽKK DHPG iz Koprivnice domaćinima, divnom osoblju odmarališta Varaždin i Gradu Rab. Projekt je prepoznat i gradu Rabu, pa nas je ugostio i gradonačelnik Raba Nikola Grgurić, te je dogovoren nastavak suradnje, dodao je Cesar nakon uspješnog završetka košarkaškog kampa. 

Dražen Cesar poklonio je tom prigodom gradonačelniku Raba knjigu o svom košarkaškom putu "Od Badije do Moskve".

Komentari