3. HNL SJEVER

Varteks sa sedmog a Podravina s posljednjeg mjesta kreću u 4. kolo

Objavljeno: 13.09.2019. 09:32

Zadnja izmjena: 13.09.2019. 09:35

U 3. HNL Sjever ove subote, 14. rujna igra se 4. kolo. Sastav ludbreške Podravine u ovo kolo ulazi s nezavidne, posljednje pozicije dok Varteks na svom terenu želi popraviti dojam iz prošlog kola.

NK Varteks na nogometnom terenu SC Sloboda dočekuju NK Papuk iz Orahovice. Kako prošlo kolo nije donijelo priliku za slavlje, jer je Varteks na gostovanju u Murskom Središću izgubio s 2:0 protiv Rudara, sada po drugi put ove sezone vraća u domaćinsku atmosferu na stadionu na Banfici. Trener NK Varteks Želimir Orehovec smatra da su navijači s razlogom razočarani.

- Očekivali smo pobjedu protiv Rudara. Nismo odigrali kako smo mogli i trebali, a osim prvih dvadeset minuta, sve ostalo bilo je jalovo i bezidejno. Primili smo dva naivna gola, od toga je drugi bio iz bespotrebnog jedanaesterca. Ipak, mi smo tu utakmicu arhivirali i okrenuli sljedećoj, naglasio je Orehovec.

Trener Orehovec za utakmicu protiv Rudara ponovo može računati na Mastena, ali zato Benković neće biti u kadru zbog žutih kartona.

- U subotu ćemo biti pravi, a iako je Papuk bez bodova ove sezone, sigurno ih nećemo podcijeniti – završio je Orehovec.

Varteks se trenutno nalazi na sedmom mjestu na ljestvici s četiri boda, ali samo tri boda udaljen od vodećeg Podravca i Mladosti iz Ždralova. 

Ludbrežani su u nezavidnoj poziciji jer u dosadašnja tri kola bez pobjede s tri poraza a u goste im dolazi prvoplasirani Podravac. Ipak prilika je to da na svom terenu, pred svojim navijačima pokažu što znaju i osvoje prvi bod ili prve bodove u 3. HNL Sjever. 

Raspored susreta 4. kola 3. HNL Sjever s početkom u 16,30 sati:

  • Ludbreg: Podravina - Podravac
  • Bjelovar: Bjelovar - Tehničar
  • Sveti Martin na Muri: Polet (SMnM) - Virovitica
  • Varaždin: Varteks - Papuk
  • Križevci: Radnik Križevci - Rudar
  • Đurđevac: Graničar Đ - Mladost

Komentari