PRO PR 2017

Voditelju odnosa s javnošću Grada Varaždina Draženu Dretaru uručeno visoko priznanje

Objavljeno: 09.04.2017. 17:54

Zadnja izmjena: 10.04.2017. 10:06

Foto: Grad Varaždin

Voditelju Ureda za odnose s javnošću i protokol Grada Varaždina, Draženu Dretaru je na 15. međunarodnoj konferenciji o odnosima s javnošću PRO PR 2017 održanoj u Tuheljskim toplicama uručeno visoko priznanje.

Naime, riječ je o nagradu PRO PR 2017 koju mu je dodijelila stručna međunarodna komisija pod predsjedanjem Danijela Koletić  za doprinos i nesebičnu predanost razvoju i priznavanju struke odnosa s javnošću.

Nagradu su mu uručili John Shield, direktor komunikacija BBC-a i Lidija Pavlin, vodeća slovenska stručnjakinja za tržišno komuniciranje, a nagrada je umjetnički rad studentice 3. godine Akademije primijenjenih umjetnosti iz Rijeke.

Dražen Dretar ovu nagradu doživljava kao potvrdu i međunarodno prepoznavanje njegovog dugogodišnjeg rada u odnosima s javnošću, koji se, kako kaže, temeljio na inzistiranju da rad lokalne samouprave mora biti potpuno transparentan i otvoren prema građanima.

- Nagrada mi je velika motivacija i inspiracija da i dalje upozoravam na važnost dvosmjerne komunikacije između građana i lokalne uprave koji moraju čuti što jedni drugima imaju poručiti. Uloga medija je tu presudna pa me posebno raduju čestitke koje dolaze od kolega novinara. – zaključio je Dretar.

Uz Dretara, nagradu su primili PR-stručnjaci poput dr. Smiljane Leinert Novosel, profesorice Fakulteta političkih znanosti, Yogesh Joshi, vodeći brand-manager iz Indije, Jasmina Roškar, direktorica komunikacija Pošte Slovenije, Andrea Vaci, voditeljica Media Centra iz  Subotice i drugi.

Komentari