Žarovnici naslov na 3. ljetnom malonogometnom turniru u Jerovcu

Piše: evarazdin

Objavljeno: 21.08.2012. 10:41

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Proteklog  je vikenda na malonogometnom igralištu u Jerovcu odigran je 3. ljetni malonogometni turnir „JEROVEC 2012“, a snage su odmjerili nogometaši u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji...

U petak je snage odmjerilo sedam juniorskih ekipa, godište 1996. i mlađi. S obzirom na dob, vidjela se iznimna želja za dokazivanjem, te je bilo dosta čvrstine i borbenosti između ekipa i samih natjecatelja.  Titulu pobjednika obranila je Lepoglava, drugoplasirana je bila ekipa CB Space iz Ivanca, dok je treće mjesto osvojila domaća ekipa Jerovec. Najbolji strijelac juniorskog turnira bio je Vlado Medved iz Lepoglave, dok je najboljim igračem turnira proglašen Roman Petak iz ekipe Jerovca.

U subotu je odigran seniorski dio turnira na kojem je sudjelovalo 10 ekipa.

Do finala su stigle ekipe Jerovca i Žarovnice, a iako je domaća ekipa dugo i dobro parirala favoriziranim Žarovčanima, nisu smogli snage za novo iznenađenje te je pobjedom 4:1 Žarovnica osvojila naslov pobjednika turnira.

Treće mjesto pripalo je ekipi Lančić Knapić koje je bila bolja od ekipe M.V. Autodjelovi nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca.

Najbolji je strijelac turnira bio Marko Cerovčec iz pobjedničke ekipe sa 7 postignutih pogodaka, za najboljeg je igrača proglašen Mario Hunjet, koji je mnogim izvanrednim potezima i sa 5 postignutih pogodaka svoju ekipu uvjerljivo doveo do titule pobjednika.

Komentari