Natjecanje u Zagrebu

Zavidni rezultati učenika i učenica varaždinske Gospodarske škole na državnim natjecanjima

Objavljeno: 03.05.2016. 18:02

Zadnja izmjena: 03.05.2016. 19:56

Foto: Gospodarska škola Varaždin

Učinici Gospodarske škole Varaždin u Konzumovoj Akademiji u Zagrebu nastupili su na državnim natjecanjima u pet disciplina i ostvarili zavidne rezultate.

U disciplini poslovni tajnik, učenica 3.A razreda, Laura Levatić osvojila je 2. mjesto pod vodstvom mentorice Jasminke Kelemen, prof.

Drugo mjesto osvojile su i učenice 4.K razreda Lorena Petek, Diana Satončić i Snježana Pačalat u disciplini komercijalist. Mentorica im je bila profesorica Iva Vukotić, dok ih je za prezentaciju i pisanje ponude na engleskom jeziku pripremala profesorica Brankica Vrček.

Učenica 3.P razreda, Adriana Dujmović, osvojila je 6. mjesto u disciplini prodavač, a mentorica joj je bila profesorica Jasminka Prahić Biškup. U pratnji prodavačice na državnom je natjecanju bila profesorica Andrijana Herceg.

U disciplini mladi poduzetnik sudjelovali su učenici 4.E razreda: Tomislav Botak, Melani Belavić i Lucija Trojko te su osvojili 10. mjesto.

U sklopu državnog natjecanja održana je i Državna smotra upravnih referenata na koju se plasirala učenica 4.C razreda Ivana Bedeković, a mentorica joj je bila profesorica Darinka Jezidžić.

Komentari