štefanko odgovorio

Bivši vijećnik poručio Batiniću: ''Prije ste huškali protiv HDZ-a, a sad s njima sadite tikve'''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 05.12.2018. 12:42

Zadnja izmjena: 05.12.2018. 12:42

Foto: Facebook

Gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić jučer u priopćenju za medije prozvao bivšeg vijećnika u gradskom vijeću, HSS-ovog Marijana Štefanka te rekao kako je Štefanko napustio koaliciju u gradskom vijeću čim je, kako je rekao Batinić, dobio dopadljiv posao u Domu zdravlja Varaždinske županije, te kako se njegova zamjena u vijeću priklonila Reformistima. 

<<Batinić: Reformiste boli što je Grad Ivanec vođen kvalitetno i što građani to prepoznaju >>

Na ovo je priopćenje pak reagirao Štefanko koji je rekao kako je Batinić primjer političke trgovine i to školski te kako on i njegova zamjena u gradskom vijeću Nikola Vidoni nisu htjeli biti paravan za koaliciju s HDZ-om.- Sigurno je teško objasniti Vašim članovima i biračima da nakon što ste 20 godina gajili politiku neprijateljstva i huškanja prema HDZ-u, sada s njima sadite tikve - poručio je Štefanko.

Kako nadalje tvrdi, amandmane na proračun pisao je on osobno zajedno s Vidonijem i Reformistima, a prema njegovim riječima, mininum političke kulture bio bi da su sudjelovali u kreiranju proračuna, što kako kaže Štefanko, nije bio slučaj. - Proračun u kojem se na samopromociju kroz Ivanečke novine troši skoro koliko i na djelatnost Zajednice sportskih udruga Ivanca nismo mogli podržati. U toj situaciji definitivno ne možemo prepustiti Ivanec Ivančanima. Kojim Ivančanima? - za kraj poručuje Štefanko. 

 

Komentari