nova presica

Čehokova lista: 'Patafta od sada glasa kako mu Bosilj kaže'

Objavljeno: 10.06.2022. 12:16

Zadnja izmjena: 10.06.2022. 12:24

„Neven Bosilj kupio je glas Davora Patafte za 27 milijuna kuna, a HDZ-ove glasove za 4 milijuna kuna i beneficije određenim HDZ-ovim članovima Gradskog vijeća.“

Središnja je to poruka s današnje konferencije Nezavisne Čehokove liste, na kojoj su ponovno govorili o nedavno sklopljenoj nagodbi.

Prozvali su pritom i Budimo grad, riječima kako samo „glumataju oporbu“, iako su nagodbu faktično dopustili glasajući za rebalans.

- Budimo grad je dobro znao da bez njihovih glasova za rebalans nema nagodbe. I za kraj kaže Bosilj da reže glavu hobotnici, iako su jedine glave koje sječe ona Isterova kojeg je umočio u nezakonito zapošljavanje i potpisivanje štetne nagodbe. Druga glava koju sječe je njegova vlastita – rekli su između ostaloga.

Zaključno, navode kako je nagodba potpisana bez suglasnosti Skupštine Varkoma, te da je upravo kako bi se zaobišla skupština postavljen Ister.

- Prisjetimo se da je Bosilj Pataftu nazivao kriminalcem cijelo vrijeme kada je sjedio u oporbi, a pogotovo tijekom kampanje. Danas Patafta glasa kako kaže Bosilj, a Bosilj više ne vrijeđa Pataftu. Kako se rodila takva ljubav svima je jasno – zaključili su danas.

Komentari