traženje termina

Goranka Štefanić ponavlja svoj poziv na sučeljavanje Dragici Ratković: 'Nismo u općini, nego u gradu'

Objavljeno: 14.05.2017. 16:50

Zadnja izmjena: 14.05.2017. 16:52

Foto: Arhiva

Prije tri dana prenijeli smo javni poziv donedavne topličke gradonačelnice Goranke Štefanić njezinoj protukandidatkinji Dragici Ratković na javno sučeljavanje koje je bilo planirano za ovaj ponedjeljak navečer.

>> Goranka Štefanić poziva Dragicu Ratković na javno sučeljavanje: 'Ja sigurno dolazim'

No, već tada nam je Dragica Ratković neslužbeno natuknula kako vjerojatno neće biti slobodna u tom terminu, a upitno je i hoće li imati vremena za sučeljavanje do završetka kampanje. Sličan je odgovor - kako nam šalje u priopćenju toplički HNS - dala i u službenom dopisu.

- Primila sam Vaš mail, no nisam u mogućnosti prihvatiti Vaš poziv, zbog ranije dogovorenih obveza koje su bile javno objavljenje dana 09.05.2017. Vezano na sučeljavanje mišljenja sam da se Vi morate obratiti građanima i njima prezentirati svoj rad u prethodnom mandatu. - stoji u odgovoru Dragice Ratković.

Unatoč ovoj odbijenici, Goranka Štefanić je odlučila ponoviti poziv svojoj protukandidatkinji s obrazloženjem da to duguju svojim građanima te da se nada dogovoru oko termina.

- Jedino Vam skrećem pozornost na, pretpostavljam, nenamjernu pogrešku gdje nam navodite "predizborne skupove u općini Varaždinske Toplice". Varaždinske Toplice su grad, a nas dvije nalazimo se u utrci za gradonačelnicu. - stoji u ponovnom pozivu donedavne topličke gradonačelnice Štefanić.

Komentari