Krenulo i ispod pojasa

Rat na Fejsu: "Rezultat Stričaka je -15 milijuna, Kišić je ipak nešto radio - skidao kile"

Objavljeno: 23.03.2016. 14:53

Zadnja izmjena: 23.03.2016. 15:57

Zamjenik varaždinskog župana Alen Kišić danas je na svojem Facebook profilu oštro reagirao na izjavu saborskog zastupnika i šefa županijskog odbora HDZ-a Anđelka Stričaka koji je, podsjećamo, saldo njegovog rada proteklih godina ocijenio - "nulom"...

Naime, kako smo izvijestili, u srijedu je konferenciji za medije ŽO HDZ-a glavna tema bio državni proračun, a Anđelko Stričak se na njoj između ostalog osvrnuo i na prozivke koje su mu upućene za "izdaju Varaždinske županije".

U svom komentaru za eVaraždin ustvrdio je da su "zamjenik varaždinskog župana Alen Kišić i bivša Kukuriku vlada odgovorni za izdaju Varaždinske županije".

Potom je na svojem Facebook profilu na sve to reagirao županov zamjenik.

"Njihov rezultat je -15 milijuna" 

- Ako je rezultat mog rada nula (što će ocijeniti oni koji su nas birali), rezultat rada Stričaka, Križanića, Ilčića, Podolnjaka, dakle HDZa i Mosta, zasad je za ovu županiju minus od 15 milijuna kuna (koje smo, usput rečeno, osigurali upravo mi Kukurikavci kako nas nazivate, dakle već sam tu iznad nule). Kad to vratite građanima ove županije, prvi ću vam zahvaliti.  – stoji na profilu Alena Kišića.  

Dodaje i kako je to “javno obećanje“.

- Lako je vikati iz oporbe, naslušali smo se toga, sada se iskažite... Već na prvoj prepreci ste pali... – napomenuo je Kišić.

"Skidao i nabijao kile"

Šefu županijskog odbora HDZ-a Anđelka Stričaka nije dugo trebalo da mu uzvrati i to – “isprikom“.

- Isprika zamjeniku župana Kišiču zbog izjave "da baš ništa u svom mandatu nije napravio". Evo, iz ovog članka je vidljivo čime se bavio skidanjem i nabijanjem kila – navodi Stričak na svojem Facebook profilu.

Komentari