oporba habeku sve veća

OGLASILA SE BARBARA ANTOLIĆ "Promjene su već krenule iz gradske organizacije u Varaždinu"

Objavljeno: 29.12.2017. 11:30

Zadnja izmjena: 29.12.2017. 11:38

Foto: Arhiva

Nakon što je sinoć i službeno, kao što smo jutros pisali, objavila svoju kandidaturu prigodom stranačkog blagdanskog druženja, Barbara Antolić Vupora danas se oglasila i priopćenjem za medije u kojem kaže da se odlučila kandidirati jer su to od nje zahtijevali brojni kolege, budući da je u SDP-u aktivna dva desetljeća.

>>Barbara Antolić Vupora i službeno u utrci za predsjednicu SDP-a Varaždinske županije

I ovim putem ponovila je da uživa podršku gradskog SDP-a, štoviše smatra da su „kadrovske i sadržajne promjene krenule u varaždinskoj gradskoj organizaciji stranke“.

- Moja novogodišnja odluka je mijenjati SDP nabolje u Varaždinskoj županiji, i to ne samo deklarativno, već konkretnim potezima koji će našu stranku vratiti na vodeću poziciju u varaždinskom kraju – kaže Antolić Vupora.

Kandidatkinja za čelnicu županijskog SDP-a kao jedan od problema ističe egzodus studenata iz Varaždina nakon školovanja, uz riječi da mladima treba „kvalitetno i dostupno školovanje, bolje plaćeni poslovi i jeftiniji stanovi“.

Antolić Vupara dosada je između ostaloga bila SDP-ova kandidatkinja za dožupanicu i dva mandata potpredsjednica Županijske skupštine. Na čelu je slovenske nacionalne manjine u županiji, te vlasnica doma za starije i nemoćne s 20 zaposlenih.

Komentari