"druga strana letka"

Runac: Letke smo platili 3.000 kuna i dokazali koliko malo košta transparentnost

Objavljeno: 19.03.2021. 09:41

Zadnja izmjena: 19.03.2021. 09:50

"Mislim da 3.000 kuna, koliko su otprilike koštali letci, nije ništa u usporedbi s činom transparentnosti koji smo time poduzeli prema našim građanima. Dokazali smo koliko malo košta transparentnost", kaže kandidat za gradonačelnika Alen Runac, odgovarajući time na prozivke SDP-a.

Podsjetimo, Alen Runac kao direktor Parkova na adrese građana-uplatitelja grobne naknade poslao je letak u kojem im se zahvaljuje na redovitim uplatama za grobnu naknadu, no predsjednik gradskog SDP-a Miroslav Marković u tome je prepoznao njegovu predizbornu kampanju. "Morbidno, primitivno, mrtvi u kampanji...", samo su neke od riječi koje je Marković tom prilikom upotrijebio.

Runac, međutim, kaže da je letak na tragu transparentnosti koju njegov zamjenik Enes Garibović najavljuje za gradski proračun ("Sve će se moći pratiti na mobitelu") i upućuje na drugu stranu letka u kojoj se navode izvršeni i planirani radovi.

- Trebalo mi je godinu dana da nakon SDP-a konsolidiram tvrtku. Nisu napravili apsolutno ništa, kao ni u Gradu ni u Županiji. Oni su "transparentni" kada to njima odgovara. Neka pogledaju drugu stranu letka, da vide što sve nisu učinili - kaže Runac.

Druga strana letka koju je medijima dostavio Runac:

Komentari