predstavljanje kandidature

Peđa Grbin poručio: Tandem Bosilj - Marković vodit će Varaždin

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 13.11.2020. 11:56

Zadnja izmjena: 13.11.2020. 11:56

Varaždinska organizacija SDP-a danas je predstavila Nevena Bosilja kao kandidata za gradonačelnika na sljedećim lokalnim izborima.

Kako je u svom obraćanju rekao Bosilj, građani od njega mogu očekivati potpunu transparentnost proračuna, nultu stopu tolerancije na korupciju i svoje znanje u upravljaju sustavima i projektima koje će prenijeti u Grad Varaždin. - Na Franjevačkom trgu nalazi se kuća Ritz gdje se uređuje varaždinska knjižnica koja je trebala biti gotova prije godinu dana i koja je trebala koštati 15 milijuna kuna. Ona još uvijek nije gotova i košta više od 30 milijuna kuna - rekao je Bosilj i dodao kako se projektima neće više pristupati na ''voluntaristički način''. Također, rekao je kako je njegova vizija da što više mladih ljudi koji dolaze studirati u Varaždin u Varaždin i ostane. - Moja ideja je da Varaždin ponovno postane glavni grad Hrvatske, ali u smislu kvalitete života - završio je Bosilj.

''Tandem Bosilj - Marković vodit će Grad''

Na predstavljanju kandidata bio je i predsjednik SDP-a Peđa Grbin koji je rekao da će tandem Bosilj - Marković za šest mjeseci preuzeti upravljanje Gradom.  - U Varaždin mi je uvijek zadovoljstvo doći, ali zahvaljujući nekompetentnosti, netransparentnoj i nesposobnoj gradskoj vlasti Grad ne uspijeva ostvariti svoj puni potencijal. I zato mi je drago da za kandidata za gradonačelnika Varaždina imamo čovjeka koji je istovremeno uspio graditi profesionalnu i znanstvenu karijeru te političku karijeru. Također, on se svojim zalaganjem u gradskom vijeću uvijek borio za temeljne vrijednosti socijaldemokracije - pravednost, slobodna, jednakost i solidarnost - rekao je Grbin.

 

Komentari