župan uzvraća udarac

Štromar kaže da ne zna bi li se na priopćenje žena HDZ-a smijao ili plakao

Objavljeno: 01.02.2017. 09:41

Zadnja izmjena: 01.02.2017. 09:49

Foto: Arhiva

Prozvan od Zajednice žena HDZ-a naše županije zbog smjene ravnateljice OB Varaždin, dr. Zember i slučaja u Srednjoj školi Ludbreg, župan se oglasio objašnjavajući da ne zazire ni od kakva oblika diskriminacije.

>> Zajednice žena HDZ-a: 'Da li je župan brz i hrabar samo kad se treba suprotstaviti ženama?'

- U Varaždinskoj županiji od ukupno osam pročelnika pet je žena, a u saborskim klupama od ukupno devet HNS-ovih zastupnika i zastupnica, šest je žena. Suprotno tome, u Saboru nema ni jedne HDZ-ove saborske zastupnice iz cijele III. Izborne jedinice. - uzvraća Štromar.

Za jučerašnje imenovanje v.d. zamjenice ravnatelja bolnice Jasminke Begić Štromar tvrdi da bi se uz njenu pomoć bolnica trebala riješiti brojnih pravnih problema. Janju Banić i Katicu Kalogjeru, prema njegovom objašnjenju, imenovao je u Školski odbor Srednje škole Ludbreg da bi svojim dugogodišnjim iskustvom dale doprinos u poboljšanju njezinog rada.

- Tvrdnje da se nekog smjenjuje zato što je žena bile bi smiješne da nisu tužne i garantiram da toga neće biti u Varaždinskoj županiji dok sam ja župan. - ističe Štromar u svom priopćenju.

 

 

 

 

 

 

Komentari