reakcija

Horvatić: 'Ako netko ima kredita, onda je to izbornik Dalić'

Objavljeno: 17.10.2023. 10:25

Zadnja izmjena: 17.10.2023. 10:25

Foto: Nenad Horvatić

Hrvatska nogometna reprezentacija predvođena izbornikom Zlatkom Dalićem, kao što je poznato izgubila je dvije vrlo važne kvalifikacijske utamice za Euro. 

Činjenica je to koju je komentirao predsjednik Županijskog nogometnog saveza Varaždin i Komisije HNS-a za sportsku infrastrukturu Nenad Horvatić na svom Facebook profilu. 

- Ako netko ima kredita u Hrvatskom nogometu, onda je to izbornik Dalić i generacija predvođena Lukom Modrićem. Drugi na SP u Rusiji 2018, treći na SP u Kataru 2022, finalisti Lige nacije 2023. Pametnom dosta. A ekipa će se sada skupiti i pokazati kvalitetu i zajedništvo u zadnje 2 utakmice - napisao je Horvatić.

Do uspjeha je stalo svima

Podsjetimo, Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je dvije vrlo važne kvalifikacijske utakmice za Euro u Njemačkoj. Prvu utakmicu izgubila je od Turske 0-1, a drugu su 'vatreni' izgubili od Walesa 2-1.

Predsjednik ŽNS-a Varaždin nedavno je gostovao u eTV studiju prilikom čega je najveću pažnju izazvala činjenica da će sada županijski nogometni klubovi imati direktne financijske koristi od budućih velikih transfera igrača, a prvi takav primjer je transfer Luke Ivanušeca koji također igra za reprezentaciju. Upravo stoga, do nastavka uspješnosti reprezentacije stalo je navijačima i svima uključenima u nogometni svijet.

Komentari