ŽRK KOKA

Jeftić: Učinit ćemo sve da nastavak prvenstva dočekamo što spremniji

Objavljeno: 03.01.2022. 21:12

Zadnja izmjena: 03.01.2022. 21:27

ŽRK Koka počeo je s pripremama za nastavak sezone. Igračice su imale dva tjedan slobodno tijekom kojih su odradile individualni program priprema.

Trener ŽRK Koka Zoran Jeftić najavio je da će tijekom trotjednih priprema napraviti sve da nastavak prvenstva dočekaju čim spremniji.

- U ovom tjednu bazirat ćemo se više na radu u dvorani a manje u teretani. Radit ćemo na kondiciji i povećanju brzine, tj. na eksplozivnosti. Sljedeći tjedan imamo dogovorene dvije prijateljske utakmice. To su susreti sa Zelinom i Dugim Selom, u srijedu 12. i subotu 15. siječnja. Nadamo se da neće biti odgode zbog korone. U trećem tjednu priprema koncentrirat ćemo se samo na prvenstveni susret sa ekipom Zrinski.

Na današnji trening nisu još stigle sve igračice, s obzirom na božićno-novogodišnje praznike i druge obveze ali tijekom tjedna ekipa će biti kompletna. Ekipi su se priključile dvije nove igračice Lara Židek i Lucija Zeba.

- Nove igračice su tu, jedna je ljevakinja i bazirat će se više na desnoj strani a druga je dešnjakinja, znači srednji vanjski lijevi vanjski. To su dvije vanjske igračice koje nam trebaju popuniti našu vanjsku liniju. Trebat će vremena da se sve to uigra ali vjerujem da smo doveli odlične igračice.

Komentari