u organizaciji kk grafičar

Još stignete prijaviti svoje klince na Ljetnu školu košarke u Ludbregu

Objavljeno: 19.06.2017. 20:18

Zadnja izmjena: 19.06.2017. 20:18

Foto: facebook

Danas je u Ludbregu započela Ljetna škola košarke kojoj je cilj upoznati djecu koja nikad nisu trenirala košarku, s osnovama košarkaške igre, ali i kako bi se zainteresirani jednoga dana priključili uspješnom KK Grafičar.

KK Grafičar poziva sve dječake od 2002. godišta da se uključe u Ljetnu školu košarke koja je besplatna i održavati će se od danas pa sve do petka 23. lipnja na vanjskim terenima ili u dvorani OŠ Ludbreg u poslijepodnevnim satima, ovisno o broju prijavljenih o čemu će i ovisiti  raspored treninga i košarkaških grupa.

- Pozivam sve zainteresirane roditelje da prijave buduće mlade nade košarke da nam se pridruže. Želja nam je prvenstveno dobro se zabaviti, a ako se usput i djeca bave nekim sportom onda je to dobitna kombinacija. Nadam se da se vidimo u što većem broju. - kaže trener Tomislav Horvat.

Informacije i prijava dječaka za Ljetnu školu možete dobiti na broj telefona 099/806-2960 kod trenera Tomislava Horvata, a obavijest o točnim terminima održavanja ljetne škole objavljeni su na službenoj Facebook stranici KK Grafičar.

Komentari