MNK NOVI MAROF

Juniori MNK Novi Marof u prvenstvo startali pobjedom

Objavljeno: 18.10.2022. 07:49

Zadnja izmjena: 18.10.2022. 07:58

Foto: MNK Novi Marof

Mlada ekipa MNK Novi Marof počela je s natjecanjem u Prvenstvu Hrvatske u malom nogometu, skupina Zapad. U 1. kolu susreli su se, između ostalih, MNK Novi Marof i Malonogometni klub "Bjelovar", pobjeda je pripala domaćinima rezultatom 4:3 (2:1).

Mlade nogometne nade MNK Novi Marof, u novu su sezonu juniorskog futsal natjecanja, krenule pobjedom. Utakmica je bila uzbudljiva od samog početka, a već u prvim sekundama gosti postižu pogodak. Igrači MNK Novi Marof tada koriste početni, obostrani šok i preko Bečehelija na brzinu izjednačuju.

Nakon dva gola u prvoj minuti utakmici igrači staju na loptu i kreću opreznije u nastavak utakmice. Zato je sljedeći gol postignut tek potkraj prvog poluvremena, kada je nakon lijepe akcije izvođenja udarca iz kuta Budanec dao gol za 2:1.

U drugom dijelu igrači MNK Novi Marof polako grade prilike, a Bečeheli s još dva gola ostvaruje hat-trick, te momčad dolazi do prednosti od 4:1. Gosti su primorani vaditi golmana i riskirati u zadnjim minutama kako bi došli do bodova - i u tome su skoro uspjeli. Bjelovarski nogometaši su brzo preuzeli inicijativu na terenu i smanjili rezultat na 4:3, ali bilo je premalo vremena za još koji gol te tri boda ostaju u Novom Marofu.

Komentari