MALA I MINI ODBOJKA

Mlade odbojkašice iz Ivanca vode u natjecanjima liga mini i male odbojke

Objavljeno: 23.11.2018. 14:08

Zadnja izmjena: 23.11.2018. 14:24

ŽOK Ivanec bio je domaćin drugog okupljanja Lige mini i Lige male odbojke klubova s područja Varaždinske, Međimurske i Krapinsko-zagorske županije. 

U ligi mini odbojke natječu se igračice uzrasta 2008. i mlađe iz šest klubova. Ukupno će se održati četiri turnira a polovici Lige najmlađe Ivančanke vode sa 10 pobjeda iz isto toliko utakmica, sa samo dva izgubljena seta. Druge su Kaštelanke iz Pribislavca s osam pobjeda i dva poraza. Topličanke iz Krapinskih Toplica, nove članice ove lige, na trećem su mjestu sa šest pobjeda i četiri poraza. Dalje slijede Kitro Varaždin, Ivanec 2 i Lepoglava.

Osam klubova natjecalo se u Ligi male odbojke, koju čine igračice uzrasta 2006. i mlađe, također vode Ivančanke. Pobjedile su u svih osam utakmica i bez izgubljenog seta vode sa 16 bodova. Druge su odbojkašice Kitro Varaždina sa sedam pobjeda i jednim porazom i 14 osvojenih bodova. Kaštelanke su treće s pet pobjeda i tri poraza i 10 osvojenih bodova. Dalje slijede Toplice 1, Lepoglava, Ivanec 2, Toplice 2 i Ludbreg.

Osim što se ekipe ŽOK-a Ivanec nalaze na  vrhu tablica obje lige, ŽOK Ivanec se i ovaj put dokazao odličnim organizatorom okupljanja svih kategorija odbojkašica sa sjevera Hrvatske.

Komentari