Uspjesi Dabrića

Mlađi kadeti Gradskog rukometnog kluba Varaždin 1930 izborili nastup na završnici Prvenstva Hrvatske

Piše: I.T.

Objavljeno: 21.04.2016. 14:40

Foto: GRK Varaždin 1930 - Facebook

Mlađi kadeti GRK Varaždina 1930. (godište 2000./2001.) završili su ligaški dio natjecanja s dvije nove pobjede u 10. krugu 1. HMKRL (Hrvatska mlađa kadetska liga) i tako osvojili prvo mjesto.

Utakmice su odigrane u Ivancu, a Dabrovi su pobijedili ekipu RK Virovitice sa 23:17 i u pravom derbiju prvenstva drugoplasiranu ekipu RK Slatine 21:15.

Prvim mjestom izborili su plasman na završnicu državnog prvenstva, koje se igra za mjesec dana.

Ova sezona ulazi u pravu turbo završnicu je za GRK Varaždin 1930 više nego uspješna.

Naime, GRK Varaždin ima dvije plasirane dvije ekipe na završnici državnih prvenstava iz naše rukometne akademije, ekipa pionira A i mlađi kadeti koji su se osvajanjem prvih mjesta u svojim ligama plasirali na državno prvenstvo, koje će se održati u svibnju u Umagu i Poreču.

Također moram napomenuti da naša generacija kadeta 98. godište je pred velikim uspjehom ulaska u drugu Hrvatsku ligu jer znamo da sljedeće sezone je reorganizacija liga i naša, sljedeće sezone, druga ekipa će igrati Drugu hrvatsku ligu.

Ne moramo napominjati da prva ekipa već treću sezonu za redom osvaja Premier ligu.

- Silno veliki trud ove mlade uprave Gradskog rukometnog kluba Varaždin 1930 već daje velike rezultate i smatramo da će u sljedećim godinama biti još vise razloga za zadovoljstvo i to s većinom igračima iz naše rukometne akademije! Na kraju smatramo da ovime definitivno rukomet u ovom gradu stvarno zaslužuje posebno mjesto - ističu iz GRK Varaždin 1930.

Komentari