KARATE KLUB IVANEC

Mladi karatisti iz Ivanca osvojili brojne medalje na Prvenstvu sjeverozapadne Hrvatske

Objavljeno: 03.02.2019. 11:05

Zadnja izmjena: 03.02.2019. 11:12

Natjecatelji Karate kluba Ivanec organizirali su i nastupili na Prvenstvu sjeverozapadne Hrvatske koje se održalo u velikoj dvorani Osnovne škole I. K. Sakcinski u Ivancu.

Sudjelovalo je 308 natjecatelja iz 18 klubova. U katama zlatne medalje u svojim kategorijama osvojili su Mateo Foder u kategorijama mlađi učenici kate i učenici kate te Luka Prekrit u kategoriji cicibana. Srebrnu medalju u katama osvojila je Mila Murić u kategoriji mlađe učenice, dok su brončane medalje osvojili Jan Đula i Patrik Krznar u kategoriji cicibani kate, David Sitar u kategoriji mađih učenika te Iva Pofuk u kategoriji juniorki.
U borbama zlatne medalje osvojili su Luka Petak u kategoriji mlađi učenici -26 kg, Marin Vuđan u kategoriji mlađi učenici -34 kg, Noa Šešet u kategoriji učenici -38 kg, Lana Pavlaković u kategoriji mlađe kadetkinje +55 kg i Petra Brlečić u kategoriji seniorke -68 kg. Srebrne medalje osvojili su Erik Đula u kategoriji učenici -38 kg, Antonela Apati u kategoriji učenice -32 kg i Ela Colarić u kategoriji mlađe kadetkinje -50 kg. Brončane medalje osvojile su Karla Bahun i Melani Magdić u kategoriji mlađe kadetkinje +55 kg.

Komentari