ŽRK KOKA

Nakon poraza od Umaga Koka putuje u Sinj po pobjedu

Objavljeno: 17.02.2021. 18:44

Zadnja izmjena: 17.02.2021. 18:49

Sastavi ŽRK Koka nastavljaju s natjecanjima. Seniorke, nakon poraza od Umaga putuju u Sinj, dok kadetkinje gostuju u Slavonskom Brodu.

Prva ekipa Koke trenutno je na osmom mjestu prvenstvene ljestvice 1. HRL za žene dok se ekipa Sinja nalazi na predzadnjem mjestu.  Trener ŽRK Koka Vladimir Canjuga ovako je za HRS prokometirao porez od Umaga, prošlog vikenda.

- Kad je Tina Barišić dobila crveni karton, ja sam vjerovao da budemo dobili jer je jedini šuter do tada izvana bila ona. Znamo da i Ana Jajčević i Andrea Pavković imaju prolaz igru i tu strašno zamjeram svojim igračicama da nisu uspjele zaustaviti to, bez obzira na dva time-outa i upozorenja, jer sve su akcije bile na prolaz. Ili na lijevoj strani gdje je Pavković lomila dvije igračice ili na desnoj strani gdje je prolazila Jajčević. Uz to smo imali 19 što tehničkih grešaka, što promašaja baš kada se lomio rezultat i dobra konstatacija u početku pitanja, kod tri razlike za nas zaista čudne odluke sudaca nam se sude, probijanja u nizu dok se njima sude penali. Tu su došli u egal, skratila nam se ruka i ponavljam individualno su puno jača ekipa od nas, a mi smo to trebali dobiti prije svega dobrom i kolektivnom igrom u obrani koja je u drugom poluvremenu izostala, zaključio je Canjuga.

Raspored susreta ŽRK Koka:

  • subota, 20. veljače 2021, igra se  15. kolo 1. HRL za žene u sezoni 2020/21.  Susret se igra se u Sinju protiv istoimene ekipe  s početkom u 17,30 sati.
  • nedjelja, 21. veljače 2021, igra se 3. kolo U16 u Slavonskom Brodu. Protivnice Varaždinkama su ŽRK „Brod“ i ŽRK „Cerna“, a utakmice počinju od 11,00 sati.

 

 

Komentari