NK Podravina

Nogometaši Podravine u jeku priprema za drugi dio sezone, stigli još Kuhta i Jagić

Objavljeno: 05.02.2016. 09:54

Zadnja izmjena: 15.02.2016. 21:08

Foto: NK Podravina

Nogometaši Podravine u punom su jeku priprema za drugi dio sezone 3.HNL Istok, a stigla je još dvojica novih igrača. Riječ je o ofenzivnom veznjaku Morisu Kuhti i vrataru Nikoli Jagiću.

U prvom dijelu sezone ludbreškim nogometašima nisu cvjetale ruže. Na startu ih rezultat nije nimalo mazio, kasnije je Slobodana Sudeca na klupi zamijenio Josip Gavrnović koji je uspio probuditi ekipu. Na kraju prvog dijela sezone Podravina drži 13. mjesto lige, no ambicije su završiti u sredini ljestvice.

S ozbiljnim pripremama za drugi dio sezone ludbreški nogometaši krenuli su prije dva i pol tjedna, a trenutno se iskristalizira kadrovska križaljka.

Stigli Ivan Conjar iz sesvetskog Radnika, Siniša Čeko i Dejan Kučko iz Varaždina te Martin Šinjori iz Obreša. Otišli su Nikola Pomper i Milan Manojlović.

U nastavku pripremam Ludbrežanima su se priključila još dva igrača. Riječ je o Morisu Kuhti koji je u prvom dijelu sezone branio boje Varaždina i vrataru Nikoli Jagiću iz Donje Dubrave.

- Pojačanja, koje smo doveli, vjerujem da će pridonijeti tome da manje golova primamo, a da još više zabijamo. Ipak se nogomet igra zbog publike - rekao je trener Podravine, Josip Gavranović koji je zadovoljan dosadašnjim dijelom priprema.

- Svi se trude i daju svoj maksimum, a to je jako važno, čak nam i vremenski uvjeti donekle idu na ruku - dodao je Gavranović čija je momčad u dosadašnjem dijelu priprema upisala poraz i pobjedu.

Rezultatom 4:2 porazili su ih juniori Slaven Belupa, dok su Ludbrežani slavili protiv Plitvice Selnik 2:0.

- Naravno da ima još prostora za napredak. Imamo najboljeg strijelca lige, no obranu treba poboljšati - zaključio je Gavranović.

Sljedeći pripremni susret Plave bluze igraju u nedjelju od 15 sati protiv Pušćina koje se natječu u Međužupanijskoj ligi.

Komentari