ATLETSKI KLUB VARAŽDIN

Otvoren poziv za dvije atraktivne brdske utrke u organizaciji AK Varaždin

Objavljeno: 08.01.2019. 09:02

Zadnja izmjena: 08.01.2019. 09:05

Atletski klub Varaždin, kao i drugi sportski kolektivi početkom godine napravio je plan svojih aktivnosti. Tako u AK Varaždinu ističu jednu svoju aktivnost te su već raspisali prijave za  3. brdsku utrku "Ivanec - Grebengrad" i Fun&Pain Trail "Čevo - Grebengrad".

Pozivaju sve zaljubljenke i ljubiteljima trčanja u prirodi da se već sada prijave na ovu brdsku trku koja će se održati 19. svibnja ove godine, sa startomu Ivancu točno u 9 sati. S obzirom da su dosadašnje utrke odradili na zavidnom nivou i ove godine im je ukazano povjerenje pa će ova brdska utrka ujedno biti pojedinačno i ekipno Prvenstvo Hrvatske u planinskom trčanju na duge staze. Za one kojima je ova staza preduga ili prenaporna pripremili su i drugu od Čeva do Grebengrada.
- Budući da se i prošlogodišnja kratka utrka pokazala kao pun pogodak i ove godine nastavljamo s istom pod nazivom Fun&Pain Trail “Čevo – Grebengrad”. Upravo ovaj kratak trail možda je i najljepši dio cjelokupne staze, dužine 7.8 km zamišljen kao “muka”, a u isto vrijeme i “zabava” za sve one kojima je duga staza preduga i preteška. No, bez obzira na dužinu staze i ovaj kratak trail treba shvatiti ozbiljno jer je također zahtjevan i ne nosi uzalud naziv Fun&Pain – muzika na kontrolnim točkama, ples prije starta i još neka iznenađenja uz kraću, ali također tešku stazu.

Kao organizator i ove godine ćemo se maksimalno potruditi da sama utrka prođe u najboljem redu na zadovoljstvo svih trkača te iz tog razloga ostaje još samo poziv: Dođite na pravu brdsku i trail utrku, uživajte u trčanju po prekrasnoj stazi i prirodi, a nakon završetka utrke uz proglašenje najboljih slijedi i “domaća” prava veselica, poručuju organizatori iz AK Varaždin.

Komentari