ŽRK KOKA

Središnji susret 14. kola 1. HRL za žene: Koka - Umag

HRS

Objavljeno: 13.02.2021. 13:02

Zadnja izmjena: 13.02.2021. 20:46

Danas i sutra donosi nam sve zanimljivije susrete 1. Hrvatske rukometne lige za žene.

U 14. kolu jedan od središnjih susreti, gledajući ljestvicu, ali i trenutačnu formu je onaj između Koke i Umaga. Varaždinke su u sjajnom nizu od četiri susreta za redom bez poraza, ali i tri pobjede u nizu. Umag također ima tri pobjede za redom, ali i sedam bodova prednosti pa može nešo opušenije ući u susret. 

Danas od 17,00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin Vladimir Canjuga, trener ŽRK Koka očekuje pozitivan rezultat.
-Vidi se zaista povratak Matilde Mrazović i dolazak Ene Car iz utakmice u utakmicu. Nikako se ne smijemo opustiti zato jer imamo niz od tri pobjede. Dolazi nam Umag koji je dobio Bjelovara u Bjelovaru, Umag koji ima niz reprezentativki. Doduše, ostali su bez Marijete Vidak, ali i dalje imaju izuzetno dobru postavu s bivšim i sadašnjim reprezentativkama Plahinek i Miočinović na krilima, vanjsku liniju Pavković, Barišić, Jajčević te reprezentativnu pivotkinju Lisjak te drugu pivotkinju Bunić. Imamo i razlog više da ih pokušamo dobiti pod svaku cijenu jer smo izgubili s nesretnim golom u zadnjoj sekundi u prvom kolu kada nam je Marijeta Vidak zabila gol s 15 metara, a bod nam je tako reći bio u džepu i sad bi nam taj bod itekako puno značio, zaključio je Canjuga

Ines Domjan, igračica Koke upozorava da je ekipa Umaga ove godine ima pojačana u odnosu na prije.

- Cure igraju dobro, ali mi smo im ostale dužne s početka sezone jer smo izgubile kod njih, realno u zadnjim sekundama, iako nismo igrale u kompletnom sastavu s nas par ozlijeđenih. Svakako ćemo ući u utakmicu 100 posto jer smo nanizale šest bodova zaredom i mislim da nam to daje jedan mali vjetar u leđa. U svakom slučaju, idemo na pobjedu i ništa drugo. Umag je ekipa koja nam leži po nekakvoj konstituciji igračica i nadamo se da neće biti ničeg drugog osim dva boda, optimistična je Domjan.

1. HRL žene, 14. kolo
13.02.2021.
17:00h KOKA – UMAG
19:00h DALMATINKA – BJELOVAR
19:00h 1234 VIROVITICA – SINJ
19:00h OSIJEK – ZRINSKI (livestream)

14.02.2021.
17:30h SPLIT 2010 -DUGO SELO 55

Komentari