STK Varaždin: U punom jeku pripreme za novu sezonu, članice u juniorskoj i kadetskoj reprezentaciji

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 21.08.2015. 09:34

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: STK Varaždin

Zasad se na ITTF turnir za juniore i kadete u Varaždinu prijavilo 259 natjecatelja, a boje Varaždina predstavljat će članica ženske juniorske reprezentacije Mihaela Brodar i ženske kadetske reprezentativke Lana Premuž i Tena Kovaček.

Mlade igračice STK Varaždin odabrane kao najperspekrivnije u svojem godištu u Hrvatskoj. Kovaček i Lucija Sitar prisustvovale su sedmodnevnom Eurotalents Pre-selection Campu u mađarskoj Kiskunfelegyhazi. Kovaček će prisustvovati i na sedmodnevnom kampu u Opatiji od 21. do 28. kolovoza u organizaciji HSTS-a.

Istovremeno seniorska reprezentativka Petra Petek bila je na sedmodnevnim pripremama ženske reprezentacije u Opatiji. Ona kao prva na hrvatskoj ženskoj seniorskoj rang listi već sada sigurna putnica za pojedinačno i ekipno Europsko prvenstvo koje se održava u ruskom Ekaterinburggu krajem rujna ove godine.

Pripreme prve ženske ekipe pod vodstvom trenera Saše Suhodolčana koja će i ove godine biti u istom sastavu (Bojana Poljak, Petra Petek, Mihaela Brodar i Tajana Košćak) u punom su jeku te se i ove sezone od istih očekuje potvrda da su u samome vrhu hrvatskog ženskog stolnog tenisa.

Komentari