ŽENSKI ODBOJKAŠKI KLUB IVANEC

U Ivancu se stvara ozbiljni centar ženske odbojke

Objavljeno: 01.05.2019. 09:56

Zadnja izmjena: 01.05.2019. 11:41

Mlada ekipa Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec, 2006./07. godišta osvojila je Međužupanijsku ligu s 28 pobjeda bez izgubljenog seta.

U klubu su posebno ponosni na rad s najmlađima, a ova ekipa U13  koja je prvak u maloj odbojci nastavlja natjecanja na Prvenstvu Regije Sjever a zatim i na Prvenstvu Hrvatske.

Iz kluba posebno čestitaju na ovim lijepim rezultatima svima koji su sudjelovali u stvaranju ove ekipe, samoim igračicama te njihovim roditeljima i sim vjernim navijačima, koji redovito pohode utakmice.

ŽOK Kaštel iz Pribislavca bio je domaćin 7. turnira u maloj odbojci klubova sa sjevera Hrvatske čime je obilježena 23. godišnjica postojanja tog kluba. U četverokružnom sistemu lige odigrano je čak 129 utakmica, čime su se mlade nade male odbojke uigravale nakon savladanih osnovnih odbojkaških elemenata kroz treniranje i igranje mini odbojke. Prvo mjesto dominantno je osvojila ekipa ŽOK Ivanec s 28 pobjeda iz isto toliko utakmica, bez izgubljenog seta i poen razlikom 1400:698. Drugo mjesto zauzela je ekipa OK Kitro Varaždin s 24 pobjede i 4 poraza, dok je treće mjesto pripalo domaćoj ekipi ŽOK Kaštel s 18 pobjeda i 10 poraza.Pehare i medalje za najbolje ekipe uručile su Danijela Prprović, predsjednica ŽOK Kaštel, i Višnja Ivačić, načelnica općine Pribislavec.

Komentari