s legendom u mislima

Uz minutu šutnje, fotografiju preminulog Mate Čuljka i upaljeni lampaš - turnir se večeras nastavlja

Objavljeno: 29.12.2017. 15:37

Zadnja izmjena: 29.12.2017. 15:37

Jučer je bio najtragičniji dan u povijesti ne samo Magma Pan Kup turnira u malom nogometu, nego - slobodno možemo reći - i u povijesti varaždinskog sporta. Malonogometna legenda Mate Čuljak iznenada je preminuo tijekom utakmice.

Mate je bio omiljen i na sportskim terenima i privatno i šokantni odlazak velikana ovog sporta još će dugo odzvanjati. Kup je bio momentalno prekinut, a organizatori su razmišljali da se turnir ne nastavi ne danas. Ipak, nakon konzultacija s predstavnicima ekipa, odlučeno je da se turnir nastavi - kako bi vjerojatno i sam Čuljo htio.

S fotografijom Mate Čuljka u dvorani, upaljenim lampašom, uz minutu šutnje pred sve utakmice i s crnim florom na nadlaktici, večeras će 10 ekipa tražiti svoj plasman u četvrtfinale turnira. Što se tiče preostale dvije utakmice osmine finala koje su se trebale igrati u četvrtak (Auto Florijanić – Črešnjevo i OPG Radiček Ptegrad Nikotrade – Klub 45), termin igranja istih bit će određen do kraja današnjega dana (petak). Baš kao i završetak prekinute veteranske utakmice Bilikuma petkom i Hudek Trgotransa, u 24. minuti kod rezultata 1:0 za momčad iz Biljevca.

PETAK, 29.12.2017. - OSMINA FINALA

  • 19:00 ASO PONOS (Krapina) - UŠR VIŠNJICA
  • 19:40 (VET) EUROTRANSPORTI KOSTANJEVEC (Hrašćica) - COJONES (Lepoglava)
  • 20:20 ICEKI OBITELJSKI DOM VRBANIĆ (Kućan Marof) - JELENA TRADE (Koprivnica)
  • 21:00 OPG SRPAK (Palinovec) - ŠD REMETINEC
  • 21:40 KLESARSTVO MARTINČEVIĆ Q-SERVIS BENKUS (Novaki) - PRIJATELJI (Bednja)

 

Komentari