Treneri najavljuju proljetni dio

Varaždin i Podravina ambiciozno u drugi dio sezone 3.HNL Istok

Objavljeno: 23.02.2016. 09:39

Zadnja izmjena: 23.02.2016. 09:42

Trećeligaše iz Varaždinske županije, Varaždin i Podravinu u subotu čeka početak drugog dijela sezone u 3.HNL Istok. Kontaktirali smo trenera oba sastava i s njima porazgovarali u najavi proljetnog dijela.

Varaždinski trećeligaš trenutno drži 14. mjesto lige, a s obzirom na proteklu polusezone sastav je doživio određene promjene. Na kormilo je umjesto Rade Herceg sjeo Mario Ružić, a pristigli su Jertec, Oštrek, Jagačić, Galoši i Marić, dok su se u posljednji tren momčadi priključili Čelić i Hižak.

- Čelić je igrao za juniore njemačkog Duisburga i riječ je o igraču kojeg možemo koristiti na poziciji stopera i bočnog. Hižak je pak vrlo živ igrač koji će nam dobro doći u veznom redu - rekao je Mario Ružić najavivši drugi dio sezone.

- Kadrovska križaljka se na kraju dobro posložila i u drugom dijelu sezone očekuje nas borba, a vjerujem da ćemo se primaknuti sredini ljestvice - dodao je Ružić čija je momčad u pripremnom periodu doživjela samo poraz od Međimurja.

- Igrali smo uglavnom protiv momčadi iz Međužupanijske lige i ipak oni nisu mjerilo, no zadovoljan sam igrom u tim susretima - istaknuo je Ružić.

Ružićev kolega Josip Gavranović, trener Podravine koja drži 13. mjesto lige, za drugi dio sezone također je dobro posložio kadrovsku križaljku.

Iz redova Ludbrežana otišli su Pomper i Manojlović, a pristigli su Conjar, Čeko, Kuhta, Šinjori i Jagić.

- Moji igrači odlično su odradili pripremni period. Stvarno se dobro radilo i spremni iščekuje drugi dio sezone. Vjerujem da po kvaliteti zaslužujemo znatno višu poziciju na ljestvici - rekao je Josip Gavranović, trener Podravine koja u prvom kolu proljetnog dijela sezone gostuje kod trećeplasiranog Međimurja.

-Po prikazanoj igri i kvaliteti, Međimurje je najjača momčad lige. Riječ je o susjedskom derbiju i idemo se 'pohrvati' za bodove - dodao je Gavranović.

Ružićeva momčad u subotu od 15 sati ugošćuje pretposljednju Koprivnicu.

- Nemojmo se zavaravati, Koprivnica se ipak pojačala za drugi dio sezone. No, igramo kod kuće i idemo po puni plijen - zaključio je Ružić.

Komentari