izlazak inicijative u javnost

Kod parka se predstavila Liga za Varaždin - uskoro izlaze s listom i ne brinu oko sudskih procesa

Objavljeno: 08.04.2017. 12:03

Zadnja izmjena: 08.04.2017. 12:09

Foto: Željko Porobija

Neposredno pred ulazom u park Vatroslava Jagića danas se predstavila javnosti Liga za Varaždin, najavljujući i svoj - kako su ga nazvali - ekstremno opširan program nazvan Varaždin na kvadrat.

U ime osnivača pojavili su se voditelj incijative Vlado Sevšek, zatim Dubravka Lekić, Stjepan Cvek, Zlatko Mehun i Davor Patafta. Uvodno su predstavili svoj program u 33 točke kojim, po njihovim riječima, žele preobraziti Varaždin. Sebe smatraju prije svega inicijativom poduzetnika a ne političkom strankom i ovih bi dana trebali predstaviti svoju listu, kao i svog kandidata za gradonačelnika.

- Nas ima puno više nego 17 koji su osnivači. Javljaju nam se ljudi ogromnog potencijala kji nam se žele pridružiti, tako da nećemo imati nikakvog problema sa sastavljanjem liste. - izjavio je Sevšek.

Najviše je pozornosti ipak izazvalo Pataftino pojavljivanje. Otklonio je mogućnost da sudski proces koji se vodi protiv njega mogao predstavljati smetnju u predizbornim aktivnostima njihove inicijative.

- Mislim da Varaždince najviše  zanima kvaliteta njihovog života, a ne sudski procesi gdje danas svatko može tužiti svakoga. - izjavio je Patafta.

>> Napokon poznati svi članovi udruženja "Liga za Varaždin"

 

Komentari