dobra suradnja

FOTO: Po prvi puta održano blagdansko druženje župana s umirovljenicima

Objavljeno: 16.12.2018. 14:57

Zadnja izmjena: 16.12.2018. 15:07

U Županijskoj palači održano je blagdansko druženje županijskih dužnosnika s članovima Saveza udruga umirovljenika Varaždinske županije, pa su tako županu Radimiru Čačiću te posebnoj savjetnici Nataliji Martinčević umirovljenici čestitali predstojeće blagdane. 

Druženje je održano po prvi puta na poziv i inicijativu Varaždinske županije, a prijem i druženje su organizirani u sjedištu Varaždinske županije. Pozdravivši umirovljenike te im čestitavši uspješne i mirne nadolazeće blagdane župan Čačić im se zahvalio na vrlo dobroj suradnji u ovoj godini te je istaknuo kako se i u slijedećoj godini očekuje dobra suradnja između Županije i Saveza udruga umirovljenika.

-Savez udruga umirovljenika naše Županije je vrlo aktivan Savez, članovi sudjeluju u mnogim aktivnostima, od sportskih, kulturnih, promoviraju svoje općine, ali i cijelu Županiju . I to je pohvalno. Moram ovom prigodom istaknuti kako smo kao Županija u proteklih godinu i pol obnašanja mandata napravili dosta toga da pomognemo starijima osobama, umirovljenicima, naravno u okvirima u kojima to možemo. Povećali smo izdvajanja za umirovljenike, osnovali smo Savjet za umirovljenike i osobe starije životne dobi koji je inicirao kvalitetan prijedlog da umirovljenici iz Varaždina i Županije imaju određeni broj besplatnih autobusnih karata tijekom godine kako bi mogli putovati diljem Županije. Ono što me posebno veseli je obnova naših zdravstvenih ustanova obzirom da su umirovljenici upravo najveći korisnici zdravstvenih ustanova - rekao je župan Čačić.

 

 

Komentari